Drobeta turnu severin bucuresti train travel

News Line

Cristian Buşoi şi-a anunţat candidatura la şefia PNL fără să accepte întrebări din partea presei. „Trebuie să revenim la ... - Adevărul
Secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, şi-a anunţat, vineri, candidatura la şefia PNL. Anunţul a avut loc în cadrul unei conferinţe de presă la sediul PNL Bucureşti . Buşoi este al treilea candidat intrat în cursa pentru şefia PNL, după.

Zeci de biciclişti îşi dau întâlnire la Blue Week Bike Fest 2017 - Adevărul
În acest an evenimentul cuprinde două plimbări în grup în oraş (City Ride ), în Kladovo la 10:30 şi în Drobeta Turnu Severin la 13:00, pentru promovarea Iron Gate Cycling Route - o rută cicloturistică incluzând cele două oraşe şi care e deja introdusă.

Seniorii, premiaţi la 50 de ani de căsnicie. „Trebuie să laşi de la unul la altul ca să poţi duce o căsnicie” - Adevărul
Cuplurile din Drobeta Turnu Severin care au împlinit 50 de ani de căsătorie au avut parte vineri, 23 iunie, de o surpriză. Primăria Drobeta Turnu Severin împreună cu Palatul Culturii „Teodor Costescu” le-au organizat o petrecere pe cinste, cu bucate.

Woman 'decapitated and eaten alive by son's pit bull in savage attack in back yard'
Neighbour Miheal Ionescu said the dog had been kept to guard a house being built by Mitroi next to his mother's property, in Drobeta Turnu Severin, Romania. A second dog snapped in a picture of the scene was a stray that had been attracted by the smell of.

Căpitanul Lavinia Brebu a obţinut şapte medalii la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor - Adevărul
Având talent, a fost selectată în Lotul Sportiv al municipiului Drobeta Turnu Severin . Timp de trei ani s-a antrenat la Bazinul Olimpic din municipiu, au urmat şapte ani de pregătire la Reşiţa şi încă trei ani în cadrul Clubului Sportiv „Dinamo.

Tabere şcolare în Mehedinţi pentru vacanţa de vară - Adevărul
a.c., la Centrul de Agrement " Drobeta ", se va desfăşura "Tabăra naţională de etnografie şi dansuri tradiţionale" şi se adresează unui număr de 55 de tineri participanţi şi 5 însoţitori de grup. Activitatea taberei naţionale se adresează copiiilor cu.

The bicycle diaries: impressions of Romania
First impressions of Romania were not favourable. The highway into the border city of Drobeta Turnu-Severin was lined with empty factories ... "Many people used to travel abroad, to Spain, France and Italy in particular. Now some of them are coming.

O tanara a murit si un barbat a fost ranit grav dupa ce au intrat cu masina intr-un cap de pod, pe DN 56A, in Mehedinti - stirileprotv.ro
O tanara a murit, duminica dimineata, si un barbat a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod, iar apoi s-a rasturnat. Politistii au stabilit ca autoturismul in care se.

The baby triplet girls abandoned by their mother because she couldn't afford to raise them: Romanian woman flees hospital, saying she is struggling to cope with three children ...
Triplets Alexandra, Isabela and Cristina have been living in the maternity ward of a hospital in the city of Drobeta-Turnu Severin, Romania, for the past three weeks after their mother ran off. Jeaneta Bente, 32, who is already struggling to raise three.

Network of Electric Bicycles to Connect Bulgaria, Romania
A network of electric bicycles will connect Bulgaria and Romania. The network will be developed in ... The Romanian participants are: Giurgiu, Drobeta-Turnu Severin, Calarasi, Constanta, Craiova, Alexandria, Medgidia, Mangalia, Caracal, Rosiorii, Turnu.

„Cireşarii“: Fotbaliştii de la FC Botoşani au călătorit spre Bucureşti în cuşete de şase locuri, după care şi-au continuat ... - Adevărul
Deplasarea echipei FC Botoşani pentru meciul de vineri cu Pandurii, de la Turnu Severin , a fost o adevărată aventură. Elevii lui Leo Grozavu s-au deplasat cu trenul până la Bucureşti , în vagonul-cuşetă, iar din Capitală şi-au continuat drumul cu autocarul.

Veşti extraordinare pentru turiştii români! CFR Călători suplimentează trenurile pentru mini-vacanța de 1 mai - www.a1.ro (Blog)
Astfel, vor fi conectate cu trenuri directe către litoral atât București , dar și mai multe orașe din țară: Baia Mare, Beclean pe Someș, Brașov, Arad, Petroșani, Târgu Jiu, Craiova, Iași, Vaslui, Suceava Nord, Timișoara Nord, Drobeta Turnu Severin etc.

VIDEO Accident mortal filmat live de un participant la trafic pe DN1. Victima este un copil de 13 ani, fotbalist la o echipă ... - Adevărul
Alţi trei colegi de la CS Luceafărul Cluj-Napoca, cu vârste de 12 şi 13 ani, au fost răniţi în accident Maşina în care se aflau era condusă de antrenorul lor şi se întorceau spre Cluj de la o competiţie sportivă din Drobeta - Turnu Severin . Tragedia s-a.

ISU Drobeta: Exerciţiu de alarmare în judeţul Mehedinţi - Adevărul
În anul 2016, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “ Drobeta ” al Judeţului Mehedinţi a organizat 29 de exerciţii de alarmare la nivelul localităţilor, acţiuni derulate în colaborare cu comitetul judeţean şi comitetele locale pentru situaţii de.


Copyright © pocketcampus.info2017 | Sitemap